tel: 021 490 408
tel.fax: 021 6497 085

Lea N.S. doo

Zaštitna oprema, odnosno lična zaštitna sredstva, nešto su što je u obavezi da poseduje svaka firma. Funkcija zaštitne opreme je osiguravanje bezbednosti zaposlenih, te ste Vi, kao poslodavac, dužni da ispoštujete Zakon o bezbednosti i zaštiti zdravlja na radu. Prema tom zakonu, svako preduzeće mora da nabavi lična zaštitna sredstva, u skladu sa delatnošću kojom se bavi.

Kada se kaže HTZ oprema, prva asocijacija su radna odela, šlemovi, zaštitne čizme… Međutim, postoji još niz proizvoda koji služe ovoj svrsi, a koji su potrebni u zdravstvu,ugostiteljstvu, raznim proizvodnim i uslužnim delatnostima, pa čak i u kancelarijskim poslovima.

Kako bi se zaštita na radu adekvatno sprovela, veoma je važno da saznate šta Vam je sve potrebno za Vašu delatnost, a zatim i sve to nađete, na jednom mestu. Dragocenu pomoć pružiće Vam Lea N.S. doo, čija proizvodnja i prodaja zaštitne opreme obuhvataogroman asortiman kvalitetne HTZ opreme.

Lea N.S. doo je veleprodaja zaštitne opreme, koja uspešno posluje od 2008. godine. Osnovni koncept firme je baziran na pružanju najefikasnijeg i i najadekvatnije rešenja za pružanje zaštite na radu. Firma svakodnevno prati evropske promene o Zakonu bezbednosti na radu, tako da svi njihovi kupci mogu bezbedno da rade i budu zaštićeni na svom radnom mestu, i uz to da budu sigurni da je sve u skladu sa zakonom.

U asortimanu ove veleprodaje zaštitne opreme nalaze se sledeća lična zaštitna sredstva:

☑️ Radna odeća:
➡️  Radni kombinezoni, radne pantalone, radne bluze; više vrsta modela i dizajna, marke Emerton, Desman, Eland, Stanmore, Brondby, Arges, Olza
➡️  Radni prsluci: vodonepropusni prsluci, termo prsluci, HTZ prsluci
➡️  Zaštita od visokih temperatura
➡️ HACCP odeća, HACCP mantili i odela, kuvarske uniforme, medicinske uniforme
➡️ Zaštitna odeća visoke vidljivosti, fluorescentna zaštitna oprema
➡️ Zaštitna oprema za jednokratnu upotrebu, rukavice, kecelje, navlake za obuću
➡️ Majice, kačketi i duksevi, koji mogu biti radne uniforme, reklamna odeća, uniforme za promotere.

☑️ Radna obuća: radne cipele, plitke i duboke, radne čizme, veliki izbor vrsta, modela i proizvođača, sanitarna obuća
☑️ Zaštitna oprema
➡️ Zaštitne rukavice: kožne zaštitne rukavice Frankolin, A klase, kombinovane rukavice, tekstilne rukavice, lateks i hemijske rukavice
➡️ Zaštita glave, lica i sluha, zaštitni šlemovi, zaštitni viziri, zaštitne naočare, antifoni, čepići za uši
➡️ Zaštita za zavarivanje, maske za zavarivanje,

☑️ Protivpadna oprema, zaštita od pada: zaštitni opasači za visinske radove, monterski opasači

O nama