tel: 021 490 408
tel.fax: 021 6497 085

Radne zimske jakne

Radne jakne  Jakna ARGALI :  Vodonepropusna zimska jakna, otporna na vetar, kapuljača na skidanje, modernog izgleda, vrpca za zatezanje, ventilacija pod pazuhom.
Veličina S-3XL 
Koristi se za svakodnevni rad na otvorenom prostoru, zaštita od vetra, kiše, snega....
 

Radne jakne  Jakna TRIOX 3 u 1: Trodelna zimska vodonepropusna jakna, štepana karirana postava na skidanje, rukavi sa postave na skidanje, dosta praktičnih džepova i džep za ID karticu i mobilni telefon.
Vel. M-3XL 
Koristi se za svakodnevni rad na otvorenom prostoru, zaštita od vetra, kiše, snega...
 

Radne jakne  Jakna ANZAC: vodonepropusna,  paropropusna, sklopiva kapuljača, postava od polara koja se skida, vareni šavovi, otvori za ventilacija pod pazuhom, 4+1 unutrašnji džep, nylon/poliester.
Vel. S-3XL 
Koriste se u industriji, građevinarstvu i poljoprivredi za zaštitu od blata, nečistoće, hladnoće, kiše i manjih mehaničkih rizika.

 

Radne jakne  Jakna NAYALA: vodonepropusna termo jakna, 100% poliester obložen PVC-om, postava od poliestera, unutrašnji džep za mobilni telefon, 2 prednja džepa na grudima, sklopiva kapuljača.
Vel. S-3XL 
Koristi se za svakodnevni rad na otvorenom prostoru, zaštita od vetra, kiše, snega … 
 

Radne jakne  Jakna PILOT: vodonepropusna termo jakna sa sklopivom kapuljačom. Postava i okovratnik od krzna, postava i rukavi na skidanje.
Vel. S-3XL
Koriste se u industriji, građevinarstvu i poljoprivredi za zaštitu od blata, nečistoće, hladnoće, kiše i manjih mehaničkih rizika 
 

Radne jakne  Jakna RHODES: vodonepropusna zimska jakna, stukirana, sklopiva kapuljača, postava od veštačkog krzna, rukavi, kragna i postava na skidanje.
Vel. S-3XL 
Koristi se za svakodnevni rad na otvorenom prostoru, zaštita od vetra, kiše, snega. … 
 

Radne jakne  Jakna LIBRA: vodonepropusna jakna PVC/PE, termo postavljena, rukavi na skidanje, čičak preko zipa i na rukavima, 9 džepova.
Vel. S-3XL.
Boje: siva i plava 
Koriste se u industriji, građevinarstvu i poljoprivredi za zaštitu od blata, nečistoće, hladnoće, kiše i manjih mehaničkih rizika. 
 

Radne jakne  Jakna ATLAS: Jakna sa kapuljačom, PVC/nylon/poliester, vodonepropusna, postavljena. Zaštita od hladnoće, kiše i manjih mehaničkih rizika.
Vel. M-3XL. Boje: zelena i plava 
Koriste se u industriji, građevinarstvu i poljoprivredi za zaštitu od blata, nečistoća, hladnoće, kiše i manjih mehaničkih rizika.

 

Radna jakna Emerton zimska  Radna jakna Emerton zimska